REBECCA NOVO

+ Sista dagen på året

Publicerad 2012-12-31 09:23:33 i Insperation,

Tjarrå orrar. Uppdateringen har väl inte varit bäst men vad gör det. Idag är ju faktiskt sista dagen på året! Så jag tänkte göra något bra av min dag idag. Börjar med en nyårslunch hemma med hummer och sådana saker. Sedan så träffar jag simon älskling ett tag förhoppningsvis! Och efter det är det nån "fest" som jag ska följa med mina föräldrar på ett tag och efter det så träffar jag Jenny och då börjar natteen. Woop. Ska även försöka träffa simon kl 12 för det vore very cozy. Men ha en bra nyårsafton så hörs vi!

+ Ändrade planer

Publicerad 2012-12-29 12:25:13 i Insperation,

Tjolahoppsan! Blev inte att Jag klippte mig idag för jag kunde inte ändra min tid som jag ville. Ska ska göra iordning mig nu och åka in till stan med åsnan istället. Vet inte vad vi gör men ska iallafall träffa Simon sen, längtaaar! Men måste fixa mig nu skriver sen, pussi.

+ Kör lite fortsättning

Publicerad 2012-12-29 00:49:52 i Insperation,

Hola igen. Imorgon så börjar min dag med att jag går upp halv 7, åker till stallet och rider. Därefter så åker jag till brommablocks med Josefin (åsnan)❤❤❤ och klipper mig! Tror inte jag gör något speciellt men vi får se! Efter det så ska jag träffa Simon älskling. Klarar inte att vara borta från honom mer än två dagar haha. Men fört vet jag inte vad vi gör men sedan på kvällen blir det bio och middag i stan. Cozzyyyy. Det e ganska mysigt att vara kär hihi. Men tänkte sova nu, godnatt!

+ Tired

Publicerad 2012-12-29 00:44:35 i Insperation,

Hello orroz. Vaknade som sagt halv 7 imorse för att rida min häst innan hoppträningen började. Var huuuur trött som helst men värt att vara klar i stallet kl 10! Åkte därifrån med bussen och kom sedan hem och började fixa lunch och allt. Var helt ofixad och gick runt i mjukisbyxor hahah. Men iaf då ringer Jossan och säger att vi ska dra in på en bio som började om 50 min. Sa ja dum som jag var och stressade sönder men fick inte äta min lunch eller något :( Hann iaf med spårvagnen men det gjorde inte hon så fick vänta i Alvik så vi missade bion. Kungar. Men anyway så såg vi en bio som gick 1 timme senare och den var super! Kollade på "berättelsen om Pi" så det var en ganska djup film men bra! Jag och åsnan satt och sa "going deep" hela tiden så tror hela biografen hatade oss men whatever. Det här blev ett sick långt inlägg så nu när jag endå är igång kan jag fortsätta berätta om morgondagen! Eller nej skoja tar det i nästa inlägg. Puss.

+ Tills mitt hjärta slutar slå

Publicerad 2012-12-27 23:21:06 i Insperation,

Hola! Briljerar med mina kunskaper i spanska lol. Iallafall så har min dag varit jättebra! Började med ponnyn på morgonen och därefter in till stan för att shoppa lite med mammi! Hittade 2 tröjor men var bara där i ca 30 min innan jag mötte älsklingen för att åka hem till mig! Spenderade sedan några timmar hos mig och de va gosigosi! Men jag måste sova nu för ska upp halv 7 imorgon.. Otaggad! Men orrar vi hörs imorgon! Kyss.

+ Jag är så kär

Publicerad 2012-12-27 08:35:24 i Insperation,

Förlåt för uppdateringen men nu över jul så är det väldigt mycket och man får svårare att uppdatera från datorn. Gillar inte mobilblogg för det blir så fula inlägg. Iallafll så har min jul varit suuperbra, fått massor med fina saker och ja allt är toppen! Idag så ska jag träffa min kärlek runt klockan 2 och innan det så ska jag vara i stallet. Har inte så mycket mer att säga så vi hörs!

+ Hola orroz

Publicerad 2012-12-23 22:19:10 i Insperation,

Hejsan alla sötisar! Idag så har det väl inte hänt så mycket egentligen. Spenderade ca 2 timmar i stallet och åkte sedan in till staden med Malin. Fixade det sista inför julafton men nu är allt klart iallafall! Har även gått runt och saknat min älskling hela dagen. Very jobbigt men träffar honom snart. Sedan åker flera av mina vänner bort över jul så man ba nooo. Jossan drar till landet, axel drar till thailand, Ellinor drar till Thailand.. Man typ okej amigos, lämna mig här då. Haha men somnar iallafall med världens största leende på läpparna på jag har världens finaste pojkvän❤

Svar på kommentar

Publicerad 2012-12-23 11:39:00 i Insperation,

Har du bra betyg i skolan? Jag menar du rider ju hela tiden och allt så hur har du tid att plugga? :)
Svar: Jag har helt okej betyg. Dem skulle såklart kunna vara bättre och jag ska höja mig till våren men som dem är nu kommer jag in på de flesta gymnasierna! Ligger på 250/260 poäng ungefär. När jag kollade så har jag möjlighet att höja mig till 275 eller mer så vi får se! Jaa det blir tajt men det funkar, kan dock erkänna att pluggandet blir väldigt lidande pga hästarna..

+ Simpa å jag bästakompisar❤❤❤

Publicerad 2012-12-23 11:23:25 i Insperation,

Rubriken fick vara ett citat från un friend haha. Insidejoke men aa! Idag så var planen att träffa Simon kl 11 men det blev inte så. Det var lite för tidigt för oss xd. Men iaf så ska jag sätta mig vid datorn nu och skriva om mig och min häst för att skicka in till min klubbs hemsida. Började lite förut men hatar att skriva om mig själv på det sättet för låter som om man skryter eller så. Ni förstår! Efter det ska jag till stallet och sedan en snabbis förbi stan för att fixa en sista sak inför le christmas! Goodbye amigos.

+ Uppdatering

Publicerad 2012-12-22 22:26:41 i Insperation,

Är lika dålig på att uppdatera som en åsna men de är väl lungan? Dagarna har bara rullat på och Kendor har skött sig bättre än bäst. Very skönt! Bloggar från mobilen så orkar inte skriva nått killerinlägg men uppdaterar instagram så kolla där! Kungbecca & beccasprivata heter jag där.

+ Allt för dig

Publicerad 2012-12-21 08:50:27 i Insperation,

Vaknade av världens finaste "om jorden går under" sms från Simon. Finns inget bättre än att vakna av Sånt. Iallafall. Nu så ska jag gå upp och äta och sedan åka till stallet. Måste gå om 40 min så vi får se om jag hinner! Håll tummarna sötisar.

Svar på kommentar

Publicerad 2012-12-20 22:41:15 i Insperation,

Fråga: Vart brukar du leta nya hästar? Hästnet eller? :)
Svar: Ifall jag ska köpa en ny häst så tar jag hjälp av mina tränare. En av dem kollar då runt efter hästar i Schweiz/andra länder och en annan kollar runt i Sverige. Därefter åker jag och kollar på dem som låter bra! Annars kan det vara så att jag sett en häst på tävling under flera tillfällen och kan då säga till ägaren att jag vill köpa när den är till salu. Självklart kan jag kolla på hästnet också. Jag tror tex vi hittade Wille på hästnet. Hoppas du blev nöjd med svaret :)

Hola

Publicerad 2012-12-20 22:32:49 i Vardag,

Hej älsklingar❤ Tänkte köra lite update ifall det nu är så att jorden går under imorgon. Tvekar en aning på att den gör det dock.. Idag så har jag verkligen inte gjort något förutom att fixa hästarna så det har varit lite skönt. Red båda hästarna och idag så briljerade verkligen Willle. Very happy för det! Imorgon så har jag massor med saker att göra! Runt 8 på morgonen ska jag till stallet och sedan vidare in till stan för att träffa Simon, axel, Josefin, Malin och flera andra. Saknat alla mina babes. Efter det så ska jag och Simon hem till mig så det blir cozy! Men skriver mer imorgon, kyssar.

+ Idag är en av de bättre dagarna.

Publicerad 2012-12-19 08:07:19 i Vardag,

Hello alla fans. Haha nej men tja. Uppdateringen har legat på botten men inte haft lust eller tid. I måndags så var jag med Simon hela dagen efter skolan och det var supercozy. Hade saknat honom så efter att han var borta hela helgen. I tisdags så slutade vi tidigt och då åkte jag till stallet och efter det träffade jag Malin en stund innan jag kom hem. Sen ännu senare så träffade jag Ebba och efter det gick jag in för att sova. Very tired. Idag så är det bara avslutning och vi ska få våra betyg osv. Så slutar runt halv 12 kanske och då kommer älsklingen Simon till la escuela. Efter det vet jag inte vad som händer men jag måste iallafall ta hand om båda hästarna så kanske tar med mitt hjärta till stallet. Om han vill och vågar haha. Men nu måste jag börja kliva upp från sängen om jag ska få någon ordning på mig själv. Hejdå followers.

+ Food

Publicerad 2012-12-15 15:59:00 i Vardag,


Btw måste berätta om senaste nytt. Jag har förlorat min aptit helt. Känns så sjukt så ni förstår inte. I vanliga fall så äter jag hela tiden, typ 6 gånger per dag och nu äter jag knappt 2 och då är det inte ens riktiga måltider! Har varit så i ca 4 dagar nu och nu har människor börjat reagera på att jag redan blivit smalare osv. Tappat flera kilo! Känns piss för jag kan inte träna när jag inte äter nått för då orkar jag inget. Och seriöst jag trycker i mig mat men efter en 1/4 så känns det som om min mage är full. Lol vad händer med mig?!

+ Plugg

Publicerad 2012-12-15 15:53:39 i Vardag,


Tjarrråå folket. 
Har helt sjukt mycket plugg att göra. Mår seriöst illa när jag tänker på det. Sitter just nu och skriver en krönika men tog en paus för hjärnans skull. Ikväll så ska jag träffa all my friends ifall jag hinner klart med alla läxor, prov och uppsatser. Tvek på den men jag försöker. Min vecka har iallafall varit helt gaalet skön, har inte praoat ett skit utan kunnat göra vad jag ville hela veckan. Eller praoade ca 3 timmar på torsdagen men då spenderades 1 timme på ett fik och sedan så lekte jag bara runt med min tränare i stallet. Galet skönt. Sen är det seriöst storm ute så jag seriöst kriiiigade i stallet. Ni fattar inte alltså jag flög iväg hela tiden hahha. Kände mig som en unicorn. Saknar även min favorit som är på kryssning just nu, men han är hemma på söndag så på måndag får jag träffa min babe igen. Pretty nice. Orkar inte skriva mer nu för har ca 3500 ord kvar att skriva på mina uppsatser så byee. 

♥ Matteprojekt
♥ Svenska krönika
♥ Idrottsanalys 
♥ Engelska läxa
♥ Få allmänt bättre iq 

Filmer ifrån helgen

Publicerad 2012-12-14 12:34:19 i Vardag,

 
Kendor (Jag är medveten om hur fel jag kommer på näst sista hindret och det sista hindret var en träfärgad bom hängandes i luften på 130, kommer en anings fel på den med så INGA kommentarer om det.) 

Wild Midnight 

Uppdateringen

Publicerad 2012-12-13 22:48:00 i Vardag,

Förresten så, förlåt om uppdateringen! Men har så himla mycket att göra, flera prov och projekt kvar. Vet inte hur jag ska hinna allt så bloggen blir lite lidande men hoppas ni förstår. Tack!

Pojkvän❤

Publicerad 2012-12-13 22:44:53 i Vardag,

Skulle ha praoat denna vecka egentligen men har haft fett chill så har bara praoat två timmar och 1 av dom timmarna fikade vi så det var helt ok. Dagen idag spenderades med min älskade pojkvän. Sjuukt hur lycklig och glad jag är med honom! Älskar dig mest av allt Simon❤ Imorgon så är jag ledig igen och då ska jag åka till min bästaväns skola, saknat Malin helt ok mycket. Uppdatering om helgen och Skövde kommer imorgon. FILMER FINNS NU PÅ YOUTUBE! Sök på Novo9700 så kommer dem upp. Love.

Du och jag

Publicerad 2012-12-11 07:46:56 i Vardag,

Simon❤ Är så himla lycklig just nu, känns som om jag flyger runt på mina rosa små unicornmoln och bara ler. Allt på grund av världens finaste kille. Har aldrig träffat en så underbar kille förut. Vi har alltid så kul tillsammans och varje gång jag ska hem så har han följt med mig heela vägen. HUR fint är inte det? Och hans leende, ögon, personlighet, allt är perfekt. Och han är min nu, det är han och jag. Kunde inte varit lyckligare. Simon Olander, jag älskar dig❤

Hemma

Publicerad 2012-12-11 00:15:45 i Vardag,

Hemma nu efter en jättegosi kväll hos Simon. Vi gjorde inte så speciella saker, kollade på julkalendern och hängde lite ned hans bror haha. Sen spenderade vi några timmar med att bara mysa framför olika tvserier, men de funkade bra det! Mår så bra av honom, min absoluta favorit❤

Simon nu

Publicerad 2012-12-10 15:46:10 i

Spenderar kvällen med Simon, uppdaterar när jag är hemma om helgen.

Svar på Kommentar

Publicerad 2012-12-06 20:59:39 i Vardag,



Vad kommer du ha för tävlingskläder på dig och hur kommer Kendor och Wille se ut på tävlingen? Vill kunna känna igen er!! :D
Svar: På Wille så kommer jag att ha min röda Kavaj och flätat hår haha. Wille kommer att vara knoppad och hans schabrak kommer att vara det där det står "Rebecca Novo" på. Jag kommer se ut som på bilden i förra inlägget :) På Kendor kommer jag att ha en svart kavaj och Kendor kommer ha svart schabrak, svart täcke på framridningen osv. Svarta faran! Kendor blir inte knoppad eller så heller :)  Men vad kul! :)

Använder du inte sporrar eller spö på tävling?
Svar: På Wille så gör jag det, både sporrar och spö faktiskt. Men på Kendor så använder jag ingenting. 

+ Grevagården

Publicerad 2012-12-06 20:33:36 i Vardag,


Kom som sagt inte iväg till Grevagården idag. Det var alldeles för mycket snö och mamma ville inte riskera någonting så vi beslutade oss för att åka klockan 7 imorgonbitti istället. Så nu missar jag alltså de två första starterna på ponnisarna men det spelar inte så stor roll, det var inte därför jag skulle åka dit! Men allting är packat nu, hästarna är fixade och jag är taggad till tusen. Hoppade en minibana på kanske 5 språng med Kendor på 130 i tisdags och han bara flög. Sjuk känsla man får på den hästen! Hoppade även Wille och han rullade på helt som vanligt, inga konstigheter. Så hästarna tävlas nu i helgen och sedan ska dem båda få vila i ca 2 veckor men Kendor ska skrittas varje/varannan dag iallafall. Men håll koll på mig på equipe i helgen! 
Rebecca Novo - Kendor
Rebecca Novo - Wild Midnight 

+ Snö jag hörde?

Publicerad 2012-12-06 19:02:41 i Vardag,



Har haft de två sjukaste dygnen någonsin. 
Igår så började det snöa så sjukt mycket, var verkligen storm men pallrade mig iväg till skolan iallafall. För när jag slutade så skulle Simon komma men jag slutade klockan 12 pga av stormen så jag bestämde mig för att åka till Lidingö. Typ dummaste jag gjort på länge men YOLO! Blev skitmycket strul på vägen för all snö men tillslut så träffades vi iallafall. Krigare jag är för min baby ♥ Men sedan var vi tvungna att börja gå mot ropsten för inga bussar gick så vi kämpade i snön och höll på att bli överkörda av bilar hela tiden haha. Men halvägs så stannade vi på ett cafe och gullig som han är köpte han varm oboy och latte till oss! Bästa. Sen kom hans brorsa så vi satt å bara myste där inne. Sedan så fortsatte vi kämpa i snön och tillslut var vi framme och då följde han sedan med mig hela vägen till Alvik! Så trots allt så var/är jag sjukt lycklig å allt. Veri najs feeling! 

+ Han är den som får mig att må bra.

Publicerad 2012-12-04 16:36:01 i Insperation,

Hola amigos! Gjorde om spanskaprovet igår och jag bara chillade igenom hela provet och hade det inte varit mitt retest så hade jag fått B. Men men,FISH! Idag så ska jag fixa allting i stallet inför Tävlingen och jag ska hoppträna båda hästarna. På onsdag så ska jag träffa min älskling så längtar redan. Och under torsdag-söndag så kommer det vara uppdatering hela tiden! Sedan sover jag inte på Ryttarhotellet utan jag sover på nåt hotell lite längre bort, kyss!

Clarreeee

Publicerad 2012-12-02 10:34:34 i Insperation,

Tja mannar!! Clarrebarre här, kirrar uppdatering på le blog. Hänger i Globen med Rebecca och alla frukter lol. Men det är muy bien trevligt! Hare bra babes puss Clara

+Globen

Publicerad 2012-12-02 07:46:17 i Insperation,

Idag är det Globen!! Jag och Clara taggade galet hela natten så är skiiittrött nu och ska få upp ur sängen. Men måste dra hemmifrån om 30 men det är lungan. Men vad hade med statistiken igår? Den bara tjopp och gick uppåt lol. Men det kan jag väl vara glad för ioförsig :) Men jag skriver senare för nu måste jag göra iordning mig. Pussar!

+ Veckan

Publicerad 2012-12-02 00:15:47 i Insperation,

Hola! Idag (söndag) så blir det Globen hela dagen med älsklingen Clara. På
Måndag så blir det massa plugg inför SO provet för måste få A på det för vill ha A i SO haha. Storsatsaren. Kollade nyss min schoolsoft och mina betyg är veri good. Jag och Simon tänkte gå ut och äta någon dag i veckan innan grevagården men tror vi tar det veckan efter för då har jag prao! Hur skönt som helst. Men jag ska sova nu så uppdaterar imorgon, lite live från Globen. Kyssar!

+ Jag är så lycklig

Publicerad 2012-12-02 00:11:21 i Insperation,

Hello amigoz! Fett internationellt med 3 språk i inlägget haha. Men idag mår jag såå bra! Kom hem runt 11 och hade varit med världens bästa Simon hela dagen då❤ Sedan följde han med mig från Lidingö till höglandstorget för att sedan åka tillbaka så åh var jättejätteglad. Men Kendor blev riden/longerad på morgonen. Han blev longerad också för jag kunde inte galoppera så länge med tanke på att jag inte kan sitta ner i galoppen än för jag har fortfarande ont. Hoppas det lägger sig till tävlingen! Men han var superfin iallafall och ja, min dag har varit hur bra som helst.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela