REBECCA NOVO

+ En jävla legend

Publicerad 2013-01-31 22:18:43 i Vardag,

Tja kompisar. Dagen igår var muy bien. Spenderades med Simon hela dagen och åt sen middag på en resturang. Veri gosi! Idag så har skoldagen varit den segaste någonsin, jag var lika taggad på att leva som att dö haha. Klarade iallafall spanskaläxförhöret och lämnade in svenskaläxan. King! Scienceprovet var för övrigt enkelt så hoppas på bra betyg där. Åkte sedan till stallet och red båda hästarna och dom skötte sig väl hyfsat. Kunde gått bättre! Längtar tills imorgon för då får jag träffa min underbara älskling igen, varit utan honom en hel dag och vi har träffats varje dag i över en vecka så saknar honom såå mycket redan :( aja puss älsklingar!

+ Home is whenever I'm with you

Publicerad 2013-01-30 02:37:09 i Vardag,

Förlååååt för den dåliga uppdateringen! Vet inte vad för skit det är på spegeln, bilden är från sommaren. 

Har haft så sjukt mycket med Simon, hästen och skolan så har knappt haft tid att ens andas haha. Borde egentligen sova just nu också men är övertrött så det går inte så bra. Men var faktiskt ledig igår (tisdags) så den dagen spenderades men scienceboken, Josefin och den mesta delen Simon! He is my everything och jag älskar honom så löjligt mycket så jag får fjärilar i magen av att bara tänka på honom. Idag så har jag ett fetto scienceprov som jag måste få B eller C på. Så tagga till det.. Sedan så slutar jag klockan 1 och då möter Simon mig vid skolan sedan åker vi till stallet tillsammans. Lika gosiga som alltid! Efter det vet jag inte, blir väl dejt med läxboken eller något. Torsdag så blir det en stallldag och på fredag så blir det stallet först sen ska jag & Simon träffa lite kompisar senare om vi orkar. Lördag spenderas med Simon och söndagen ska jag ta tag i att träffa alla möjliga. Livet bara rullar pååå nu. 

+ Så kär flyger på moln

Publicerad 2013-01-27 17:28:04 i Vardag,

Hola sötisar!

Tänkte berätta lite om senaste veckan. I onsdags så mötte Simon mig i skolan och vi åkte in till stan och åt middag och så. Åkte sedan hem till Josefin för hon var sjuk så tänkte ta hand om min älsklingsåsna. I torsdags var det bara en riktig stalldag, red båda hästarna osv. I fredags så spenderade jag först en extra timme i skolan på kvarsittning (LOL) och sedan åkte jag direkt och mötte Simon. Var med honom hela kvällen och vi hade det så sjukt mys. Gick en jättelång promenad som slutade med att jag hade snö överallt på hela kroppen haha. Men åt middag, kollade film och så. Löjligt hur kär jag är i honom, kommer aldrig kunna förklara det tillräckligt bra för jag förstår det knappt själv. Älskar honom över allt. Åkte till Pauline och sov där sen på lördagen mötte jag simon och vi var med varandra några timmar och åkte sedan till stallet! Simon var livrädd haha hur kul som helst. Men idag så var jag i stallet från 10 till 4 och när jag kom hem så städade jag mitt rum och tänkte efter det åka till Simon igen men jag har sån sjuuuuk mensvärk så kan knappt röra mig nu. Helt sjukt, känns bara som om jag ska dö. Men nu ska jag iallafall lägga mig och försöka sova. Ha det så bra så uppdaterar jag ikväll, säkert nått jättegulligt inlägg om min älskling. Puss!

+ Orrar låt min pojkvän va.

Publicerad 2013-01-22 23:38:37 i Vardag,

Idag så rullade dagen på finfint alltså. Börjde med att gå i skola till 15:20 och därefter åkte jag till Simon. Var hemma hos honom ett tag och sedan åkte vi tillsammans till Norra Real och var på öppet hus! Verkade jättebra där men lutar mer mot Östra Real. Vid 9 tiden var jag i stallet och var hemma igen kvart över 11, stabilt! Men tänkte sova nu för att palla morgondagen. Älsklingen kommer till min skola imorgon så behöver inte sakna honom allt för länge! Typ dör efter en dag utan honom. Men adios amigos!

+ Babes

Publicerad 2013-01-22 00:04:04 i Insperation,

Hej alla! Kom hem runt 11 från stallet och nu ska jag precis sova men kände för att uppdatera lite. Var i skolan som vanligt och åkte sedan till stallet. Efter det så åkte jag och Hopptränade för Cribba och det gick jättebra faktiskt! Imorgon så blir det öppet hus på Norra Real med bästa pojkvännen och lite vänner! Blir även stallet senare på kvällen. Men nä måste sova nu alltså, godnatt!

+ Världens mysigaste helg

Publicerad 2013-01-20 22:44:45 i Vardag,


Hello babes!
Jag har haft den mysigaste helgen på länge. Alltså en riktig vintermyshelg med världens bästa pojkvän. Började i fredags då jag åkte till lidingö för att möta Simon, men han missade sin buss så jag åkte till lidingö centrum och träffade Simons storebror och pappa ett tag medans jag vänta på simpa haha. Sen åkte vi iaf till stan och aa resten har jag skrivit i tidigare inlägg! Men sedan i lördags så sov jag först ganska länge och åkte sedan in och träffade Malin i stan ett tag. Vi fikade och pratade massor, behövdes! Åkte sedan vid 4 tiden till Simon och var med honom hela kvällen. Hade seriöst gosigaste dagen någonsin i mitt liv då haha. Men vi såg bio osv så var jag hemma runt 1 och Simon följde med hela vägen. Sötaste! Somnade iaf lite senare och sedan vid 5 ringde klockan för skulle åka till Simon så jag var vid honom runt 7. Satte på mig mjukisdressen och världens tjockaste strumpor och åkte sedan iväg till min kärlek. När jag var hos honom så sov han när jag kom in i hans rum men vaknade när jag la mig bredvid han och då blev han så himla lycklig hihi. Vi sov ett tag och sen vaknar jag av pussar på pannan och Simon som säger "jag älskar dig". Förstååååå hur lycklig jag blev! Me sen gick vi upp och gjorde frukost och sånt! Åh ni förstår inte är så kär så jag tror jag ska spricka. Lyckligaste tjejen på hela planeten är jag iallafall! Var även på Div 1 möte om allsvenskan och sedan red jag båda hästarna på kvällen. Men godnatt nu alla finisar, hoppas ni är lika lyckliga som jag ♥
 

+ be happy

Publicerad 2013-01-19 15:18:04 i Insperation,

Hej älsklingar. Vaknade runt 10 och då gjorde jag inte så mycket. Bestämde med malin att vi skulle träffas men jag segade så sjukt mycket så jag är inte påväg för att träffa henne förrens nu hahah. Mår även väldigt bra idag, allting känns bra så är så glad för det. Efter att jag varit med Malin så åker jag till Simon så bloggningen kanske inte är på topp. Ha det bra, puss!

+ Knazz

Publicerad 2013-01-18 22:35:14 i Insperation,

Hello babes! Den här dagen har varit så mysig så hela jag mår jättebra! Var som sagt med Simon ett tag och älsklingen bjöd på lunch så vi åt i stan! Hihi finaste. Därefter åkte jag och fixade till båda hästarna i stallet. Red även Kendor och hela han bara rullade på! Supernöjd. Sen åkte jag tillbaka hem till Simon och där spenderade jag kanske 2 eller 3 timmar och hade jättemysig! Lekte även lite hemmafru och plockade ur diskmaskinen, goldstar till mig hahah. Är iallafall påväg hem nu så jag har inte så mycket mer att säga. Ska bara hem och sova till sent imorgon sen träffa Simon igen och gå på bio. Myys! Älskar er sötisar, puss.

+ Simma nu

Publicerad 2013-01-18 09:55:42 i Insperation,

Är påväg till Spånga simhall med klassen för några i min klass ska ha lektion där. Så vi ska simma osv i nån timme och därefter så slutar jag! Då ska jag träffa Simon så längtar redan efter honom hihi. Iallafall är vi framme nu så skriver sen, pussar!

+ Yolo

Publicerad 2013-01-16 17:38:10 i Insperation,

Hola orroz. Sitter på bussen nu och väntar på att mamma ska köra ikapp bussen så jag kan åka med henne till stallet haha. Aja idag slutade jag klockan 1 och då träffade jag Simon och har varit med honom tills nu ungefär. Vi kollade lite grejer osv men haha yolo. Fick även med mig Simons keps så han fick panik när han upptäckte det. Alltså jag har den nu haha. Katten på bilden är Simon när han upptäckte att den var borta lol. Ska iallafall till stallet nu för att rida båda hästarna och sen ska jag hem och plugga lite. Imorgon så är jag ledig från stallet så ska träffa lite kåmpizar. Skriver om fredag sen för den dagen är helt galen men ääsch. Men hejdå så länge, pussar! (jätteflum inlägg men är hype hihi)

+ NY DESIGN

Publicerad 2013-01-15 23:39:18 i Insperation,

BABES! Ny design uppe på bloggen nu som bästa pauline har gjort. Kommer länk till hennes blogg imorgon för kan inte länka från mobilen haha men tacktacktacktacktack! Älskar den. Flum inlägg men ska sova nu, godnatt älsklingar.

+ Min drömprins

Publicerad 2013-01-15 22:35:27 i Insperation,

Åh ni vet den där känslan då man kan titta på en person och bara le helt utan anledning? När man ryser i hela kroppen av bara en kyss? När man hela tiden hoppas att det ska vara just HAN som har skrivit smset man just fick? Jag vet känslan. Och det är så underbart för jag är kär i den finaste personen på hela den här planeten. Och han vet om hur mycket han betyder för mig, ni alla vet det för jag säger det hela tiden och kommer säga det tusen gånger till. Oavsett vad som hänt innan så kan jag kalla min drömprins för pojkvän igen. Förstå ni hur galet bra jag mår? Jag och älsklingen Simon pratade idag om allting och bestämde oss för att försöka igen på riktigt. Så alla ni orrar som vill förstöra kan sluta tänka den tanken för vi kommer inte lämna varandra någonsin. Åh är så lycklig just nu, happiness ❤

+ Skola nu

Publicerad 2013-01-15 10:08:13 i Insperation,

Hej babes. Jag skulle ställa min klocka en timme tidigare igår men råkade ställa den en timme senare så försov mig men är iallafall påväg till skolan nu. Hoppas skoldagen går fort för efter skolan möter Simon mig i brommaplan. Så hela min dag kommer spenderas med honom så det är mys. Imorgon så slutar jag även klockan 1! Hur nice? Måste skynda mig nu så vi hörs senare, puss.

+ Svar på kommentar

Publicerad 2013-01-11 23:22:56 i Vardag,

Anonym: Hur är det egentligen mellan dig och Simon? Är förvirrad haha. 

Svar: Jadu. Det är bra mellan oss, alltså vår vänskap nu är lite komplicerat. Man kan säga att vi typ försöker igen just nu men vi är inte tillsammans för tillfället. Så jag är singel men endå inte! Haha complicated. Men som ni förstår tycker jag om honom väldigt mycket iallafall. Kan inte ge något bra svar just nu faktiskt! 

+ I skolan

Publicerad 2013-01-10 12:26:56 i Insperation,

Hejsan kompisar. Just nu sitter jag bara å chillar i skolan med Josefin & Elin. Very mys. Väntar på att Kevin ska komma tillbaka också då han dissade mig för Brommaplan lolz. Men efter skolan så ska jag till stallet och rida båda hästarna. Ganska taggad faktiskt! Men ska äta nu, puss

Hola babes

Publicerad 2013-01-09 15:22:42 i Insperation,

Hallå babes! Tänkte bara uppdatera er om senaste nytt. I måndags så red jag som sagt på morgonen för att kunna vara med älsklingen på eftermiddagen. Åkte hem till honom efter skolan och där spenderade jag min kväll. Kollade på taken 2 och hypade till musik, crazy kidzen köööör. Hihi nej men det var jättemys är så himla lycklig med simon❤ I tisdags så var jag på moderna museet till klockan 1 kanske och efter det så fikade jag med josefin. En massa girltalk som vanligt. Efter det så åkte jag till Simons skola och väntade på att han skulle sluta. Såå när han slutat så åkte vi och fikade typ och lekte runt i affärer och grejer hihi. Hade såå mysigt iallafall. Världens bästa kille så alla vet again. Efter det så åkte jag till Rastaborg där jag spenderade resten av kvällen. Just nu sitter jag i stallet efter att ha varit i stan hela dagen. Lite senare så ska jag antingen plugga med Josefin eller träffa Simon. Vi får se! Kyssar❤

+ Vaken

Publicerad 2013-01-07 07:42:42 i Insperation,

Hello babes! Gick och la mig runt 1 och vaknade 04:30 för att världens bästa kille väckte mig hihi. Skulle egentligen ringa men vaknade av bara ett sms endå! Så iaf gick upp och fixade lite och nu är jag i stallet. Måste ta stallet på förmiddagen då jag ska träffa Simon efter skolan. Tänk vad jag för för min favorit. Men nu måste jag skynda mig lite så vi hörs, puss!

+ Bara jag är med dig så är jag lycklig

Publicerad 2013-01-06 22:03:00 i Vardag,

Hello babes! Blir lite snabb uppdate om min kväll som började knas men blev väldigt bra sen. Började med att jag skulle träffa Rebecca inne i stan och vi bestämde det och allt men sedan när jag skulle dra så fick jag inte tag på henne lol så jag hörde av mig till min älskling. Han hade precis vaknat men han har inget busskort just nu men skulle försöka komma in senare så då blev jag överhype och drog hemmifrån lite spontant. Iaf så när jag kom till tolvan dog min telefon och jag ba NO. Såå då fick jag inte tag på någon men orkade inte åka hem så valde att åka och överasska Josefin. Vad gör man inte för sin bästavän? Så åkte till Råcksta där jag spenderade kvällen så det var jättemys! Bestämde med Simon att vi träffas imorgon istället för det blev ganska sent och jag börjar skolan imorgon. Tur det för klarar mig inte länge utan det bästa i mitt liv. Aa jag är kär låt mig. Meeen nu måste jag äta något och sedan sova. Ska upp halv 5 imorgon så tagga!
 

Svar på Kommentar

Publicerad 2013-01-06 21:46:00 i Vardag,

Omhoppning därav språnget. 

Lovisa: Skulle du kunna tipsa om lite bra hopp Dponnyer till salu? 
Svar: Självklart! Dock har jag inte en sån megakoll på vilka som ligger ute nu eller i vilken prisklass du söker i. Men kan redan nu säga att det finns flera helt fantastiska hästar i schweiz som jag mer än gärna skulle importera ifall jag kunde! Men kan tipsa om några imorgon så låt mig kolla runt ikväll :) Annars skulle det vara super ifall du kunde kontakta mig på kik (beccakung) för då kan jag hjälpa dig bättre och vet vad du letar efter! Kram :)

+ Today

Publicerad 2013-01-06 09:55:41 i Insperation,

Blir lite snabbinfo om dagen så ni vet vart jag håller hus om ni vill ha autografer. Haha men just nu är jag i stallet och efter det ska jag hem och göra iordning mitt rum. Lite senare så ska jag åka till Josefin för att ta hand om min sjuka bästavän. Smittade henne förut så jag är lite skyldig.. Sedan så ska jag träffa min love Simon och det kanske blir en spontanbio eller något, mys! Sen kommer min orrepojke kevin hem senare så jag är happy för det. Idioten lurade mig även att han bytt skola så var lite deppig sen sa han att han drev och då ville jag slå ihjäl honom. Alla driver med mig hela tiden hahaha. Story of My life. Men ska göra något åt livet nu. Kyssar!

+ Lycklig

Publicerad 2013-01-06 09:49:54 i Insperation,

Godmorgon mina vänner. Eller stalkers eller vad ni nu är haha :) Iallafall så sitter jag i stallet just nu och typ sover. Ellinor ringde och väckte mig runt 8 och frågade ifall jag ville följa med till stallet. Såå det var bara att göra iordning sig och dra! Anyway. Igår så var jag och Malin hemma hos Simon haha. Malin var med Alex och jag med Simon så det var lite cute. Jag och Simon har även bestämt oss för att försöka igen så igår var jag överhype och jättelycklig. Efter att vi varit hos dom så åkte jag och Malin och åt middag på nått sushiställe i Bromma. Supercozy och massa girltalk blev det. Kan skriva om min dag i nästa inlägg så fixar jag stilen på dem när jag är hemma. Puss sötisar!

+ Påväg

Publicerad 2013-01-05 16:01:31 i Insperation,

Tjabbatjena hallåååååå orroz. Imorse så var jag i stallet och red båda hästarna. Hade hopplektion på Wille och tränade galoppsprång. Hoppade inte så högt så sista banan låg på 120. Kendor fick ett lösgörande pass och det behövde han så det var skönt. Nu har jag iallafall precis fixat mig och ska dra in till stan och äta middag med Malin och träffa Simon. Får se vad jag och Simon gör sen. Ikväll blir det kanske mys med lite tjejer hemma hos Sophia men vet inte än så vi får se. Hoppas ni haft det bra idag, puss!

+ Igår & Idag

Publicerad 2013-01-04 18:38:22 i Insperation,

Hello babes! Uppdateringen har varit kass men har funnits anledningar till det. Iallafall så aa tog det slut mellan mig och Simon i onsdags men jag träffade honom igår och aa det var jättebra då. Vi pratade om allt och så men jag ska träffa honom imorgon igen så längtar! ❤ Efter att jag varit med Simon så träffade jag Josefin och var med henne. Åkte in till stan senare på kvällen med henne och då träffade vi några killar som var ganska sköna haha. Iaf så sov jag hos Josefin och idag har jag bara varit i stallet. Är jätteförkyld och har mensvärk så inget av det jag skulle göra idag blev av.. Fett segt men tar igen det i helgen. Men uppdaterar imorgon om allting, puss.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela