REBECCA NOVO

+ Snabbis

Publicerad 2012-11-30 17:08:43 i Vardag,

Skulle tydligen åkt in till Globen imorgon istället men då skippar jag det för min svanskota är inte bra och ja. Inte för att den är det idag heller så kunde inte gå oavsett. Sitter i stallet nu och ska longera Kendor. Får se hur han är idag men lite action blir det väl. Scienceprovet gick helt ok och svenska redovisningen gick mer än bra. Happy nu!

+ Love

Publicerad 2012-11-29 23:14:00 i Vardag,


Hello mina babes! 
Tänkte köra en liten uppdate om min helg. På fredag så ska jag och mamma åka in till Globen för att gå på shoppingen där. Måste köpa ett par nya ridstövlar till Grevagården och eftersom jag alltid måste specialbeställa så kanske jag hittar något som passar direkt där. Efter det så ska jag sedan till stallet för att longera Kendor ett bra tag innan jag sitter upp. På lördag så ska jag vara med Simon all day och på söndag blir det globen med Clara älskling. Hästisen ska ridas på lördag men på söndag får han vila innan det blir hoppning för Cribba på måndag. Taggaaa!

+Förut trodde jag inte på kärlek vid första ögonkastet, men sedan såg jag dig.

Publicerad 2012-11-29 22:03:31 i Vardag,



Idag så är det en speciell dag! 

Lyckades nämligen ramla av Kendor idag, andra gången på de två år jag ägt honom. Och jag kan lova att det krävs mycket för att få mig ur balans, så när jag väl ramlar av så gör jag det ordentligt. Lyckades även ramla av när superdressyr tränaren har lektion hahaha. Ramlade av efter en serie med bocksprång, ninjahopp och inte vet jag vad mer. Han höll på nått varv och det var hur chill som helst, men sedan i slutet av långsidan så flyger han innåt och jag hängde med och satt fortfarande i sadeln, sedan flög han upp i luften igen men vred sig i luften. Då kom jag ur balans så hamnade lite på snedden och då körde han sin final med ett 3 metershopp snett åt vänster (jag satt på höger sida) och snacka vad jag ramlade av haha. Ni skulle sett. Hursomhelst så tappade jag halvt medvetandet så började inte prata när Anna (tränaren) kom fram till mig. Borde egentligen kläckt ur mig någonting så hade hon inte blivit orolig men nejdå. Chillade lite på marken bara. Slog även i svanskotan och alla som slagit i den vet hur ont det gör. Trodde jag hade brutit ryggen eller nåt. Men jaja, tillslut så fångade dom in ponnyn och jag hoppade upp igen. Idiotiskt med tanke på hur borta jag var men ville inte känna nån rädsla för att sitta upp senare. Red sedan ett tag och galopperade några varv och dom var helt okej. Sedan så gick jag ut och höll på upp maginnehållet men tvingade mig själv att kontrollera mig.  Lol vilken fakta ni får men då behöver ni inte kommentera och fråga senare. Sedan kom min pappa och hämtade mig, och nu är jag hemma. Är så trött men har 4 saker i skolan tills imorgon och nu har jag mått bra i typ 10 min, så jag valde att uppdatera er om läget. Däckar väl om 10 igen så skriver mer när jag vet vad jag heter igen. Ciao. 

Lycklig

Publicerad 2012-11-29 07:03:16 i Vardag,

Vaknade upp med ett leende på läpparna idag. Länge sen det hände och jag känner att jag mår toppen just nu. Träffade underbara Simon ett tag igår och det var cozy. Men annars så pluggade jag och var i stallet som vanligt! Idag så blir det stallet efter skolan så ingenting speciellt händer. Förlåt för de här korta inlägget men mobilbloggar så :) kyssar!

+Veckan

Publicerad 2012-11-26 21:32:38 i Vardag,

Idag så rullade skolan på ganska segt. Har nog aldrig varit så trött som idag haha. Men överlevde båda spanskan och matten så det är jag glad för. Glömde även mobilen hemma så det var inte så lyckat haha! Men åkte sedan till stallet och Kendor skötte sig fint. Imorgon så är det en vanlig dag, men sedan på onsdag så slutar jag klockan 11! Lyckan som uppstår. Får se vad som händer då! Men skriver senare, kramis.

+ Prov

Publicerad 2012-11-25 20:36:19 i Vardag,

Hola människor. Har inte haft tid att blogga för varit sjuuuukt upptagen men nu kommer lite uppdatering iallafall! Sitter just nu och pluggar, har spanskaprov och matteprov imorgon så är galet stressad. Måste verkligen plugga tills det inte går mer. Tog en paus nu ioförsig men haha aja. Idag så skulle jag träffa en kompis efter träningen men blev inte så för var kvar skitlänge i stallet och sen var jag tvungen att plugga men det är endå en mysig söndag. Om man räknar bort plugget såklart. Men jag ska plugga lite till nu och sen kan jag väl skriva nått mer eller så. Träningen för Emma gick förresten toppen! Very nöjd. Men hörs senare, puss.

+GYMNASIEMÄSSAN

Publicerad 2012-11-24 10:36:59 i Vardag,

Det var helt galet med folk där, åtminstone när man skulle komma dit. Jag, sanna, Sandra å Emma fick pressa oss igenom havet med människor haha. Började gå runt och bara titta tillsammans med olika personer men efter ett tag så mötte jag upp Rebecca och sedan gick vi runt där tillsammans tills klockan 4, alltså mer än 3 timmar. Men är glad att jag gick dit för man fick bra info och hittade faktiskt det gymnasium som det lutar mest mot att jag väljer, Hermods heter det. Annars blir det väl Blackeberg eller nått. Så om ni inte varit där gå dit imorgon! Kramar ❤

+ Stressad

Publicerad 2012-11-22 23:15:20 i Vardag,

Tjena! Statistiken har gått spikrakt upp idag så det är ju lite kul. Har iallafall min gympalektion imorgon tillsammans med Sofia, Josefin och Crystel. Vi fick reda på det idag (runt 21:00) så det blev galet stressigt för planeringen måste vara inne före midnatt. Men vi lyckades och nu är det bara att hoppas det går bra. Ska även på gymnasiemässan imorgon, vilka mer ska dit?

+ Hatkommentar

Publicerad 2012-11-22 08:55:15 i Vardag,

Fick denna kommentar idag på bloggen (se bild) och tack för att du trots att jag är en bitch läser min blogg! Ni får kommentera hur mycket skit ni vill om mig, men drar ni in min kompis i det hela kan ni tagga långt. Malin är down to earth och världens underbaraste människa så shut the fuck up. Blir otroligt irriterad på sånt här. Sedan trodde jag man lärt sig att man inte ska hota mig, för då kommer min häst attackera! Haha driver. Men haters makes me famous! Kyssar❤ (upptäckte att det inte går att ladda bilden hahah)

TJENA

Publicerad 2012-11-21 14:14:31 i Vardag,

Sitter just nu och väntar på bussen till stallet. Slutade klockan 13:30 men lyckades missa bussen 13:42 så det blir väntan här i några minuter till. Hade prov i hemkunskap och det gick faktiskt bra, så det är inget att oroa sig för haha. Men nu är det spanska prov imorgon så det är bara att plugga ihjäl sig till. Mår annars väldigt bra och det känns super! Love ❤

+ School

Publicerad 2012-11-20 20:52:40 i Vardag,

Hej alla sötisar! Skolan tar död på mig med två prov och en inlämning. Eftersom ett av proven är spanska så måste jag ligga i ordentligt nu för har svårt för spanska, tro det eller ej. Som tur är så har man ju värsta helgen inbokad! På fredag (tror jag det var) så ska jag, Stella, Irma å Alva se Breaking dawn part 2! Sedan berättar jag om lördag å söndag lite senare. Ni är bäst som fortfarande läser bloggen trots att den är tråkig haha. Love❤

+sötisar

Publicerad 2012-11-19 11:18:51 i Vardag,

Bara för att jag vet att mina älskade skolkamrater saknar mig så mycket så tänkte jag komma till skolan efter lunch. Är sjuk med en sträckning men ska nog överleva dagen!

+ Som en gamling

Publicerad 2012-11-18 22:43:20 i Vardag,

Hejsan alla unga Barn! Just nu ligger jag i sängen och vrider mig i plågor pga att jag fått en muskelsträckning typ. Eller nått sånt. Ni vet sendrag i foten? Så känns det i ryggen och för tillfället går det inte att ligga ordentligt. Fick det för att min kära häst inte kan hålla sig i styr och fick mig i en konstig ställning så min rygg ba "hejdå livet". Men tänkte inte klaga mer nu utan faktiskt överleva natten. Ciao.

+ Festligt värre

Publicerad 2012-11-17 11:41:40 i Vardag,

Tjabbatjenahallå vi säger så. Lolz idag mår jag bra. Vaknade runt 10 och då hade mamma å pappa gjort lyxfrukost till mig så dagen började bättre än förväntat😍 Tittade en stund på tv efter det och nu ska jag åka och försöka handla upp presentkorten på alla hästbutiker. Svårare saker finns ju. Sedan blir det stallet och efter det hem och plugga som en galning. Blir kanske en tjejkväll med Kajsa ikväll men annars så blir det plugg hela kvällen lång. Men nu ska jag göra iordning mig så hörs senare babes.

+ Som en chef

Publicerad 2012-11-16 21:18:36 i Vardag,

Hello babes! Antar att ni e ute och festar
medans jag chillar lite med hästen. Har precis ridit lektion med Elsa för Simon. Överlag så var det superbra faktiskt, men vi fick aldrig riktigt till det i galoppen men traven var helt underbar. Fick även en smäll i huvudet så tänkte hoppa av och få upp innehållet i magen lol men klarade av att hålla mig. Dock blev det en fin hjärnskakning! Imorgon så består dagen av plugg och på söndag blir det lite häng med Malin. Saknat min babe. Men vi hörs senare, om inte så blir det imorgon :)

+ Ibland är livet så bra.

Publicerad 2012-11-15 09:46:39 i Vardag,

Hola babes! Idag så har allting rullat på fint, solen skiner och det blir bara halvdag i skolan idag. Kunde ju varit sämre? Ska hursomhelst på museum med klassen runt 12, sedan slutar jag väl runt 3 och då kanske jag möter upp en kompis ett litet tag innan jag åker till stallet med Philip. Han var med mig i stallet igår åxå eftersom han råkade se mig på busshålllsplatsen. Typ två år sen vi sågs så var lite fun. Men måste kila nu, vi hörs!

Krama is only a bitch if you are.

Publicerad 2012-11-13 07:45:41 i Vardag,

Vaknade för kanske en timme sen och nu har jag ätit frukost och fixat mig osv. Mår kasst för jag hostar hela tiden och halsen känns som en grop med spikar. Men ska pallra mig till skolan iallafall. Tror inte jag åker ut till stallet utan ska vara med Stella istället för Kendor vilar. Och juste, vääärldens bästa sak hände igår. Får världens största smile när jag tänker på det!

Tjolahoppsan

Publicerad 2012-11-12 18:08:46 i Vardag,



Tjenixen allihopa.
Ifall jag inte uppdaterade imorse så kan jag ju berätta nu vad jag lyckades göra. Jag red innan stallet! Eller det är väl ingen nyhet, brukar göra det på måndagar men tror inte jag skriver det så ofta men nu vet ni det i vilket fall. Åkte ut dit men 05:57 bussen med älskade Clara, låter kanske inte så tidigt men jag gick upp runt 5 så tycker endå det är bra gjort. Fixade stallet och red på ca 1,45 timmar och därefter tog jag bussen med Clara till skolan. Såg hemsk ut idag men känner att stallet går före mitt utseende i skolan haha. Imorgon så vilar Kendor och på onsdag så åker vi upp till Rastaborg och tränar för Cribba förhoppningsvis. Vet inte om jag får en plats men annars tar han bara mig på vägen hem eller så hoppar jag på Rasta när lektionerna är slut. Får se lite! Plugget rullar på och jag förstår det mesta och pluggar faktiskt ordentligt till de kommande proven. Fick väl lite motivation efter att jag fick sjukligt dåligt på mitt svenskaprov. Hade förväntat mig ett stabilt A men det slutade på ett C med 1 poäng ifrån B. Men jaja, life goes on. Kyssar!

Plugg

Publicerad 2012-11-12 17:29:00 i Vardag,

Idag så har jag hela eftermiddagen till att bara plugga och ta det lugnt. Så skönt! Har pluggat och det känns som
Om det mesta rullar på nu. Fick även veta hur mycket poäng jag har och vilka gymnasier jag kan komma in på. Kan säga att mina poäng var högre än förväntat och jag kommer in där jag vill gå. Livet rullar på nu känner jag! Ska göra en smoothie och sedan sätta igång med lite mer plugg. Hästen var förresten superfin imorse så jag är lycklig, 

Favoriten

Publicerad 2012-11-12 16:17:38 i Vardag,

Hallå alla babes! Tänkte berätta lite om
Min superfavorit Rasmus, eller ska jag kalla honom pojkvän? Han är heelt underbar och snäll och bäst osv men sorry han är min så back off. Lol där fick ni. Vi är lixom togheter Forever❤❤ Sen rider han också och är bättre än mig (vad pinsamt jag vet) så han är den perfekta killen lixom. Fatta det brudaaaaar. Men tjenixen vilket seriöst inlägg, ville bara att ni skulle veta att Rasmus är min favorit. Var med honom
Igår på Rasta och på onsdag så ska jag träffa honom igen, längtar❤❤❤❤❤

Godmorgon

Publicerad 2012-11-11 10:49:41 i Vardag,

Hola världen! Har precis vaknat och ska gå upp för att sedan åka till Rastaborg! Det är en dressyrtävling idag och jag ska heja på lite folk men samtidigt träffa min nya tränare! Simon heter han och han är handikappad, men han har vunnit SM för handikappade så det ska bli så kul att träffa honom. Han måste ju använda en helt annan Ridstil så jag tror det här kommer bli bra. Vi ska prata lite olika saker men ja, toppen kommer det nog att bli!

+ påväg

Publicerad 2012-11-09 20:50:04 i Insperation,

Hej alla babes! Förlåt för uppdateringen, vet att den var kass idag men nu är jag tillbaka. Dock i mobilblogg lol.. Men hursomhelst! Har precis lämnat hemmet för att åka och möta Malin. Min babe, saknar henne litt. Sen har även min dansk kommit upp till Stockholm, så kanske bokar en dejt med honom snart. Eller han är skåning men ser ingen större skillnad hahah. Måste skynda mig lite till tolvan nu, hörs sen!

+ SVAR PÅ MINIFRÅGESTUNDEN

Publicerad 2012-11-07 16:11:00 i Vardag,

Vad är det högsta du har hoppat på A, B, C, D ponny?
Svar: A ponny - 80 cm tror jag.
B ponny - 120 cm
C ponny - 110 kanske..
D ponny - 150

Hur fixar du ditt hår? Det är så vackert och verkar inte vara slitet!
Svar: Åh tack! Jag har jättelockigt hår så jag brukar platta det, tyvärr blir det slitet av det :( Annars gör jag ingenting med det faktiskt! 

Har du fortfarande kontakt med Douglas?
Svar: Haha nej.

Är du kär?
Svar: Nej :)

Är du singel?
Svar: Japp!

Tycker du det är snyggt med utsvängda jeans?
Svar: Beror på vem det är som använder dem! 

Vilken vinterjacka har du?
Svar: Har en svart vinterjacka från Zara.

Hur många dagar i veckan rider du?
Svar: Det varierar lite men 6 dagar i veckan.

Gillar du någon?
Svar: Nej :)

Vilken är din senaste kille?
Svar: Douglas Skoog.

Hade du en summercrush? Alltså var du kär i någon i somras?
Svar: Ja det var jag.

Gillar du one direction? Vem är snyggast utav dem?
Svar: Deras låtar är helt okej men är inget fan. Ingen är snygg men Zayn får det väl bli.

Säg 5 snygga killar och tjejer från din skola!
Svar: Tjejer: Clara Björnsson
Agnes von lode
Natalie linfors
Sofia (vet inte efternamn haha)
Josefin Shoening

Vad  letar du efter i en kille?
Svar: Omtänksam och snäll

Är du på g med någon?
Svar: Nej

Saknar du någon kille?
Svar: Jaa.

Berätta lite om dig! 

Svar: Haha visst :) Heter Rebecca Maria Paulina Novo, är 15 år gammal. Går på engelska skolan i bromma och jag äger en häst. Har brunt hår och blåa ögon, är superkort. Är ofta glad och min humor är den tråkigaste ever. Finns inte så mycket mer att säga faktiskt. 

Vilken kille höll du senast på med, eller alltså var på g med?
Svar: Fredrik Renman. 

WOW

Publicerad 2012-11-07 15:39:07 i Vardag,

Jag la ut på instagram/facebook att jag hade frågestund och nu har frågorna bara rullat in så ska faktiskt svara på alla frågor nu, så kommer dom ut i tidsinställt ikväll så jag håller lite på svaren ;) Om ni fortfarande vill fråga nått är det självklart bara att kommentera så svarar jag på det också. Ha det så bra babes, love you all! 

+Hola

Publicerad 2012-11-07 14:38:38 i Vardag,

Tja allihopa. 

Idag så har jag inte gjort ett skit och det är så skönt. Känner att jag börjar bli förkyld så det är nog bara bra att ta det lugnt. Imorgon blir det hoppning för Lotta så Kendor ska få gå lite lösgörande idag. Han har varit så fin på senaste tiden så jag längtar tills imorgon. Måste även ta hand om systers ponny men det gör ju inget. Har även blivit så sjuuuukt kallt ute nu så när man är i stallet så fryser ju kroppen ihjäl haha. Går runt som en köttbulle med en massa kläder men tyvärr, vintern är påväg. Ska nog kötta med min fjällräven snart, iallafall på tävlingar. Den är seriöst min bästa vän då haha. Men var nu duktiga i skolan så ska jag chilla lite i sängen och sedan vandra till stallet. Fred ut.

+ idag är en bra dag.

Publicerad 2012-11-07 11:03:07 i Insperation,

Hur mår alla babes idag då? Jag mår super, känns så skönt att vara ledig och bara kunna slappna av. Ska snart gå upp och jogga (orkade inte imorse haha) och därefter göra frukost. Tänkte faktiskt bara slappa idag, åker nog ut till stallet lite senare! Kyss.

+ Fix you

Publicerad 2012-11-06 22:09:42 i Vardag,



Ja mitt rum är litt stökigt men lev med det bröder. 
Är just nu inne i mitt stabila deppmode med Ted gärdestad i hörlurarna. Ahahah sorgligt. Men nu gråter vi lite sen kommer vi över det, easy. Imorgon så händer väl allt möjligt, men väckarklockan är ställd så en morgonjogg hinner jag med. Fast är ju ledig så har inga tider. Ska sedan till stallet och fixa båda ponnyserna och efter det sover jag nog hos någon. We'll see. På torsdag är det dags för Kendor att kämpa för Lotta igen, ska hoppa en högre bana för att se hur vi ligger till. Men babes vi hörs senare eller imorgon, har inte mycket skit att skriva om. Bye.

+ Pressad av tid

Publicerad 2012-11-06 20:34:35 i Vardag,

 
Men tjarrå.
Har överlevt de två första dagarna av skolan och som tack för det får jag två dagars lov. Livet är ju för bra ibland. Kendor har även skött sig över förväntan och då har lite komplimanger rullat in. MsvA debuten närmar sig också, dock startar jag bara om de andra starterna på meetinget känns perfekta, annars väntar jag tills nästa år med MsvA. Får se hur det blir med det. Men min blogg är urtråkig för jag läser andras bloggar och tycker min är kass och då vill jag inte blogga haha. Så nu har jag bestämt mig för att blogga för mig själv och skita i hur många läsare jag har. Låter helt ok tycker jag. Men tjingeling, uppdatering kommer när jag känner för det! 
 

+ Rätt svar

Publicerad 2012-11-06 20:28:17 i Vardag,

Sant:
Min kanin hette Justin Bieber.
Jag vill ha en råtta.

Falskt:
Jag är 160 cm lång.
Jag har haft en hamster.
Vår familj har sålt Jerry.

Hej

Publicerad 2012-11-02 19:34:12 i Insperation,

Orkar inte blogga. Så ni vet. Lol, svenskan är kass. Men kan ju berätta vad jag gjort de senaste dagarna så ni vet att jag har ett liv. Inledde höstlovet med att vara med personerna jag tycker bäst om, det är alltid så underbart. Efter det så åkte jag till Borås i några dagar för min kompis skulle tävla i ungponnySM. Det blev inte som planerat för hon ramlade av och fick därför inte fortsätta kvala så vi åkte hem innan vi skulle. Idag så har jag varit med min babe Malin hela dagen, skulle även träffat my love men det blev inte så. Imorgon så är jag hästskötare åt min tränare Cribba på dagen, på kvällen så är min familj bortbjuden på middag men förhoppningsvis så behöver jag inte följa med. Vi får se. Söndag är inte planerad än men det händer väl säkert nått kul. Har inget mer att skriva men njut av de sista dagarna på lovet så försöker jag skriva, kyss.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela