REBECCA NOVO

Höstlov

Publicerad 2012-10-26 23:11:31 i Insperation,

Nu är det finally höstlov. Är riktigt dålig på att blogga men nu jäklar ska det bli bra igen. Planerna inför de kommande dagarna är många och det kommer bli riktigt bra! Har inte heller nått plugg så det är väl bara att köra på. Bloggar imorgon. Pussssss

+ Gissa vad som är falskt?

Publicerad 2012-10-21 11:56:37 i Insperation,

• Min kanin hette Justin Bieber.
• Jag är 160 cm lång.
• Jag har haft en hamster.
• Jag vill ha en råtta.
• Vår familj har sålt Jerry. (bponnyn)

Gissa vad ni tror är sant/falskt så får den som har mest rätt en länk! :)

+Kan vi börja om igen?

Publicerad 2012-10-16 17:52:56 i Vardag,


Today
Idag var en helt vanlig tråkig tisdag. Förutom att mina idioter till vänner (jobbar på att förlåta dom fortfarande lol) lurade mig att jag hade prov idag, eller snarare hela klassen gjorde det. Så jag pluggade hela kvällen till ett prov som inte fanns när jag kunde lagt ner den tiden på att plugga till So och Science som vi faktiskt har prov i denna vecka. Fast jag pluggade endå science grym som jag var men endå. Hursomhelst fick jag reda senare på kvällen (runt 10) att det inte fanns nått prov och började nästan gråta hahah. Vet det är fett överdrivet men blev så sjukt irriterad för vi har så mycket i skolan nu så det här var ju det sista man behövde lixom. Hursomhelst så är det inget stall för mig idag heller. Känns konstigt men så kan det gå. Nu ska jag plugga mer till de riktiga proven som jag har så hörs vi! 

+ Tills klockan slutar ticka och tid och rum försvinner

Publicerad 2012-10-16 17:29:51 i Vardag,


M O B B N I N G

Mobbning är under några omständigheter inte okej. På något sätt alls. Vi alla vill må bra, vara glada och kunna njuta av livet, men om vi ständigt har någon som trycker ner oss så blir detta extremt mycket svårare. Alla är olika starka, vissa klarar av att stå emot mer en vad andra gör och därför så stoppas nog bara hälften, om ens det, av mobbningen i sverige. Vissa är rädda och vågar inte säga till någon lärare eller liknande, vissa tar inte åt sig så jättehårt även om det skrapar på ytan, och vissa orkar helt enkelt inte säga emot. Men jag vill även påpeka att de som mobbar ofta inte har det lätt. Dom kan bli utsatta för mycket hemma, kompisar och liknande och det är därför dom trycker ner andra eller en specefik person. Den kanske inte tycker illa om personen, men för att visa sig större så gör den något som egentligen bara får en att bli mindre. Så till alla ni som någonsin mobbat eller liknande, sluta och säg förlåt istället! Det kan betyda så mycket. Och till er som blivit mobbade eller utsatta, ni är fina på ert sätt och är ingen mindre eller svagare person för det. Var rädda om er själva och era kompisar, för nån liten mening kan betyda så mycket.

+ Jag älskar att må bra

Publicerad 2012-10-15 21:32:00 i Vardag,



I helgen gjorde jag ingenting förutom att tävla och plugga. Direkt när jag kom hem från tävlingen satte jag mig med läxor och pluggade inför prov. Behöver verkligen det så det kändes ganska bra. Sedan har jag pluggat flera timmar idag. Men nu får det räcka för orkar inte nått mer haha. Skolan var rätt chill idag, den rullade på som vanligt och efter så träffade jag på Elsa manzano som jag inte träffat på hur länge som helst, så pratade lite med henne och gick sedan hem. Bytte om till pyjamas och pluggade från klockan halv 5 till nu. Stabilt!! Men babes nu ska jag sova, så vi hörs imorgon. Lämna en kommentar om vad ni vill läsa om!

+ Vad kommer att hända nu?

Publicerad 2012-10-15 20:30:40 i Vardag,


Vad vill ni läsa om? Ska jag skriva om mig och min häst, det vi gör och tävlingar osv. Eller vill ni ha en "tjejblogg" så att säga? Vad vill ni läsa om? Snälla kommentera för jag vill veta hur jag ska skriva! Förresten så är det lösen på min gamla blogg nu, fråga om ni vill ha det. Den är som min privata instagram!

+ Häst

Publicerad 2012-10-15 18:00:32 i Vardag,



Hello babes! 
Jag har varit på tävling hela helgen, därav ingen bloggning. Men nu är jag back igen och fyfan vad bra det gick i helgen. Helt galet. Detta var på Södertälje ridklubb, nationell tävling. På lördagen så startade jag en MsvB och där var målet att nolla, för då kvalade jag vidare till MsvA vilket är den högsta höjden på ponny (130 cm) innan Grand prix 135 cm! Så jag red ganska lugnt för jag ville verkligen sätta nollan, så grunden rullade på hur bra som helst, och sedan till omhoppningen där jag tog det lugnt. Ponnyn levererade över förväntan och vi rullade in på en andraplats och nollade. Så det innebar alltså att jag nu är kvalad till MsvA! Tyvärr så puttade sista tjejen ner mig så jag hamnade på en 3:e plats, Men vad gör det?! 3:e plats i msvB nationellt är riktigt bra enligt mig. På söndagen så var det tidshoppning och jag bestämde mig för att satsa gärnet. Jag har aldrig riktigt gjort det på Kendor förut då jag bara velat sätta nollor för att kvala vidare. Men i söndags kunde jag inte hålla mig utan la upp en stor härlig galopp och dundrade över hindrerna. Mellan 7 och 8 så var det antingen 4 jättefram eller 5 hålla och jag valde 4 fram. Då sparkade hästen bakut mitt i linjen så avståndet blev helt fel och vi hann inte balansera upp oss utan touchade hindret och det föll. Gjorde dock riktigt tajta svängar och jag är nöjd med min runda!

 Så för att sammanfatta helgen: Jag är nu kvalad MSVA och har bara två nollor kvar till SM. 
(För att få starta SM måste man ha varit felfi i en nationell msvb, och eftersom detta var nationellt är det problemet också löst!)

+ Tävling

Publicerad 2012-10-12 12:21:59 i Vardag,



Imorgon kör vi igen, tävling lördag & söndag för stjärnan
!
Vi ska starta Msvb på lördagen i södertälje, sedan blir det La på söndag. Vi startar i första klassen på lördag så det blir en tidig morgon igen, men jag klagar inte. Nästan alla är på södertälje så det ska bli kul å träffa alla igen, men det blir ännu hårdare konkurans! Så det känns jätteskönt för mig att jag bara vill sätta nollan i msvb:n imorgon, det är mitt mål för dagen. Och sedan på söndagen så ska jag göra så som vinnarinstikten säger ;) Men för mig får det rent ut sagt gå precis hur som helst, att jag ramlar av efter målinjen eller liknande bara vi sätter nollan i msvb. DÅ kan jag lova er att ni för höra ett likadant glädjeskrik som efter nollan förrförra helgen. Tror halva publiken blev döv haha! Men nu ska jag skynda mig till skolan, puss på er. 

+ Shopping i stockholm

Publicerad 2012-10-12 12:15:21 i Vardag,




När man ska åka till stockholm, vart ska man då shoppa? 
I stockholm finns det alla möjliga affärer. Till exempel Hollister, helt klart värt att titta in där! Ligger längst in i Gallerian. I Gallerian finns det även flera andra bra affärer så kika in där oavsett om du vill in på Hollister eller inte :) Sedan finns ju NK för er som vill ha snygga märkeskläder och liknande. Om ni vill köpa skor så tycker jag ni ska titta in på Feet First som är en galleria för skor, den ligger på drottninggatan. Men finns det massor med affärer längs med gatorna, det är nog inte så svårt att hitta tror jag. Lycka till!

+ Kärlek

Publicerad 2012-10-07 15:50:00 i Insperation,



Shrek is the best fairytale. He teaches you that no one needs to be perfect to have a happily ever after.

+ We can do it togheter

Publicerad 2012-10-07 13:30:54 i Vardag,



Sitter just nu och pluggar matte till tusen. Har ju matteprov imorgon och matteproven är mina mest fruktade 4 prov på året. Men någon gång måste man ju bara lära sig och i 9:an är väl en bra tid att börja? Hursomhelst så går det framåt och är faktiskt på mvg frågorna nu. Låter helt osannolikt men så ligger de till alltså. Senare så tror jag att det blir stallet, beroende på hur pluggandet ligger till. Kyssar på er!

+ Vinterskor

Publicerad 2012-10-07 08:24:00 i Vardag,

 
Vinterskor! Jag älskar uggs och har alltid älskat dom, hur mysiga som helst till vintern! Jag ska köpa ett par, kan bara inte bestämma mig om det ska vara knapp på sidan eller vanliga?!? Lite smått panik över det. Har sett att alla skriver om  glitteruggs! Det är inte riktigt min grej. Det är väldigt snyggt men kan tänka mig att det bara är snyggt på vissa och att det blir väldigt uttjatat om alla köper dom. Men det är bara min åsikt! Hittade även dom här skitsnygga bootsen! Tycker dom var riktigt coola och dom skulle jag gärna gå runt i. Men jag vet inte hur varma dom är, men det märker man väl! Ni hittar dom här !  

Listan (taget från essie)

Publicerad 2012-10-06 23:39:44 i Vardag,

Personligt:

1. Ditt namn? – Rebecca Paulina Maria Novo
2. Född? – 1997
3. Längd? –  159,3 cm
4. Vikt? – runt 50

5. Smeknamn? Becca, beccis
7. Vad gör du på dagarna? Ponnyn, skolan och vänner
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? – blåa ögon och brunt hår, ler hela tiden lol

9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? – Mina lår
10. Vad är du mest nöjd med? – Ögon, läppar och mage
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Åh vet inte, att jag är överdrivet glad och cepe hih,
12. Vad vill du jobba som äldre? – Vill vara ryttare och sedan tränare
13. Hårfärg? – Brunett
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet?- Kan inte vissla
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? – Helt okej hoppas jag, men man vet ju aldrig.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – beror på vart jag är, men inte i skolan och stallet.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – Mitt hår haha

19. Någon vana? – Äter hela tiden
20. Lyckotal? – 3

Speciellt vänner/folk:
22. Hur många nära vänner har du? – tillräckligt många
23. Anser du dig själv vara ”känd” i ditt område? – I stallet, men inte annars tycker jag.
24. Vet många personer vem du är? – Ja det tror jag.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – De flesta vet nog haha :)
26. När var du senast med någon kompis? – För 2 timmar sen
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? – Nää
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? – Vet inte faktiskt
29. Vem sov senast hos dig? – Stella

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? – Om jag är kär så självklart
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? – Äldre.
32. Är du kär? – Nej tyvärr
33. Tycker någon om dig mer än som vän? –  Vet inte riktigt.
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? – Med rätt person.
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? – I början, innan man har fallit för personligheten!
37. Vågar du säga ”jag älskar dig” i verkligheten? – Ifall jag verkligen gör det.
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? – Inte på skolan jag går nu.
39. I din klass? - Nää

 

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? – Tycker inte om spindlar eller mörker.
63. Har du någon allergi? – Katter, fast inte så allvarligt.
64. Vad tänker du på innan du somnar? – Allt möjligt.
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? – Utseendet 

Skulle du?

80. Kunna byta liv med någon? – Ja visst.
81. Isåfall vem då? – Selena Gomez så jag får ha Justin som pojkvän.
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? – Allt möjligt.
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – Nää.
85. Kunna sova ute på vintern? – beror på!
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? – Ja absolut. USA, Spanien

Klädstil:

88. Anser du dig själv vara en speciell stil? – nä inte direkt
89. Vad klär du dig i oftast? – Jeans och någon blus/tröja
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? – Oftast
91. Klär du dig dyrt? – Vad är dyrt?
92. Vad kör du på: Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? Min egen stil!

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? – nä
94. Haft sex? – nope
95. Fått en kram av en helt okänd? – nix
96. Ringt någon? – Ja
97. Blivit uppringd? – Ja
98. Funnit kärleken? – Inte direkt.
99. Kollat på google? – Haha ja hela dagen.

SISTA FRÅGAN!

100. Hur lång tid tog detta? – Lång tid.

Gör detta för tycker det här alltid är kul! Tar nog bort den senare endå. Imorgon väntar massor med roliga inlägg på tidsinställt. Vinterskor bland annat. Kommentera om vad ni vill läsa om!

+ Jubileums middag!

Publicerad 2012-10-06 21:28:35 i Vardag,


Hello babes.
Var ju på tävling idag, det gick inte superbra men inte heller dåligt! Kom precis utanför placering och har ingenting att klaga över. Däremot var det så sjukt mycket starter så det tog evigheter innan vi kunde åka därifrån. Eftersom att jag låg placerad så länge kunde vi inte åka, och för första gången i mitt liv önskade jag att jag inte skulle bli placerad! Och det blev precis som jag ville, utanför placering och kunde därav åka hem. I stallet så fixade jag hästen och sprang in och bytte om på ca 10 minuter, nytt rekord?! Men sedan åkte jag till Rasta och mötte alla fina männsikor som man aldrig träffar. Var endå nästan bara med Clara & Rasmus men det räckte för att bli ihjälskrämd i skogen lol. Är iaf hemma nu och ska göra lite intressanta inlägg för att sedan sova! Imorgon blir det bara plugg,plugg&plugg inför matteprovet på måndag. Ett snyggt A står på schemat. 

+Tävling

Publicerad 2012-10-06 08:08:27 i Vardag,

Hello! Jag sitter i bilen nu påväg till stallet. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, men man vänjer sig väl med att tävla varje helg. Hursomhelst så är det Wille (wild midnight) som ska tävlas idag. Ska bli kul att se min syster på tävlingen och även tävla Wille igen. Det är sjuukt många starter under dagen, så vi får bara hoppas att jag hinner tills ikväll. Det blir mobilblogg under dagen men inläggen tas nog bort imorgon för vill inte ha massa fula mobilinlägg! Puss.

+ Beautiful

Publicerad 2012-10-05 22:28:47 i Min vardag,

Älsklingar! Idag är det ju fredag som sagt, vem gillar inte det? För mig blir det inget speciellt nu på kvällen för det är tävling imorgon, men imorgon kväll så blir det kul med mina bästa. Ska på en jubeleumsmiddag för att fira våran ridklubb! Det ska även vara en show, fick förfrågan om jag ville vara med men tackade faktiskt nej! Men så kan de vara ibland. Har inte heller träffat rastafolket på länge så det ska bli roligt. Efter så vet jag inte vad som händer, men nått kommer nog upp! Hörs imorgon babes!

+Godmorgon!

Publicerad 2012-10-05 11:17:07 i Min vardag,

Jag vaknade precis, jag har studiedag idag så min helg har redan börjat. Hur skönt som helst! Hoppade även runt på kryckor igår, eller det var tanken men hatar kryckor så under lunchen fick dom vila i skåpet haha. Red sedan Kendor på kvällen och ohmy vad fin han var. In love med den hästen. Men nu ska jag fixa en supergod frukost så hörs vi senare, puss babes.

Komplex?

Publicerad 2012-10-04 18:45:00 i Vardag,


Om jag har komplex?

Självklart har jag det, precis som vilken annan tonårstjej som helst! Men jag har faktiskt accepterat min kropp, jag är så stark som jag vill vara och har den konditionen jag vill ha osv. Men jag tränar ju trots allt 7 dagar i veckan, ibland 2 gånger om dagen. Så därav har jag en vältränad kropp. Och jaa, jag sa att jag har en vältränad kropp. 

Mina komplek är väl mina ben men jag har insett att jag inte kan göra något åt dom. Desto mer och hårdare jag tränar, desto större muskler får jag och därav ännu större lår och vader. Så jag tycker endå om dom, dom funkar iallafall perfekt på hästen haha! 

Jag tycker att ni som känner att ni inte har fin kropp eller så ska börja tänka positivt! Om jag till exempel inte gillar mina kinder kan jag tänka att jag har fina läppar istället osv. Det funkar jätterbra! Tänk på de sakerna ni tycker om och skit i det andra, för jag kan lova er att det ni inte tycker om har andra knappt tänk på, förrens ni börjar prata om det. Då börjar man tänka på det! Så vi alla har fina kroppar och vi alla är vackra, tänk på det istället. 

+ Jeffrey Campbell

Publicerad 2012-10-04 14:53:00 i Outfit tips,



Finns det någon som inte gillar Jeffrey Campbell skor? 
Tror inte det, dom skorna är så himla snygga så det finns inte. Jeffrey Campbell litas, dom passar på seriöst alla och dom finns i alla möjliga tänkbara färger. Helt förälskad. De piffar upp outfiten så mycket och passar till nästan alla kläder. Så till hösten, våren och sommaren, även vintern ifall det inte är så mycket snö. Kan inte göra något annat än att hissa de här skorna, speciellt de svarta med brun klack. Helt underbara! 
 
 

+ Goodnight

Publicerad 2012-10-04 00:06:10 i Vardag,



Hello babes.
Nu har jag pluggat hela kvällen och även gjort tidsinställda inlägg tills imorgon! Vet lite om vad som kommer på provet så kan inte göra mer än vad jag gjort. På fredag är det studiedag och på lördag blir det tävling för mig och lillasyster i Sollentuna. Vi ska båda starta min systers häst, hon i en klass och jag i en annan. Det här gör vi för att jag ska se min syster och hon mig. Så hon kan lära och jag ser vad hon behöver träna mer på. Superbra metod tycker jag. Men nu ska jag sova, kyss.

+ Frukost

Publicerad 2012-10-03 21:19:00 i , Insperation,


Det är en sak som många ofta slarvar med! 
Frukost är jätteviktigt för kroppen och för våran koncentrationsförmåga. Som idrottare är det ännu viktigare att äta rätt för att kunna prestera så bra som möjligt och orka träna efter skolan osv. Så man inte bara maskar sig igenom skolan eller träning utan anstränger sig och lyssnar. Om ni inte äter någon frukost alls så kan ni börja med något enkelt, bara en macka eller flingor. Sedan kan man öka på med frukt och liknande beroende på vad man gillar. Tänk även på att äta i lugn och ro så att man inte springer runt med en macka i handen eller så. Jag är inte så bra på att äta frukost, men jag har börjat göra det nu då jag verkligen märker skillnaden. Så allihopa, var verkligen noga med frukost! 

+ Helt obeskrivligt

Publicerad 2012-10-03 21:06:38 i , Vardag,


Förlåt mig för att det inte blev någon uppdatering igår!  
Jag hade helt enkelt världens sjukaste dag. Började med orientering och sprang ett par kilometer, sedan när vi var påväg till stallet ser vi en häst som hoppar över staketet så den var på rymmen så vi fick leta i flera timmar i skogen! Stallpersonal och andra männsikor hjälpte till, den gick omkull framför en lastbil och fick ringa polisen och hela grejen. Helt sjukt alltihopa! Så jag kom inte hem förrens jättejätte sent och då var jag tvungen att plugga då jag har spanska prov imorgon. Dock känner jag mig säker så det blir bara att ge gärnet! Men nu kan jag knappt gå så jag  antar att jag fick en sträckning när vi hade orientering! Hemskt, men det blir nog kryckor imorgon så ska det nog försvinna. Dagen idag var inte så himla speciell. Missade bussen så blev sen till stallet, red ponnyn och kämpade så gott det gick med bara ett ben i funktion! Man har ju haft bättre dagar.

+ Han får mig att le när jag bara vill falla.

Publicerad 2012-10-01 22:58:00 i , Vardag,

Hello babes!
Min dag idag började inte som den bästa. Började med en dramalektion med Kevin & Elin. Vi skulle spela upp en pjäs och det gick ju galant.. Efter det matte och sedan gick jag hem. Ont i magen till tusen så valde att gå hem. Åkte senare till stallet och longerade min älskade häst. Han hade extra kul i ridhuset och de gamla tanterna gav iväg de suraste blickarna dom kunde, och jag stod i mitten och log som en mupp. Nu på kvällen har huvudet varit begravd i spanskaboken, spanskaprov på torsdag! Inget jag ser fram emot. Men jag hoppas allting rullar på för er bättre än vad det gör för mig, kyssar!

+ Tips

Publicerad 2012-10-01 22:27:01 i , Outfit tips, Tips,




Tummen upp för kläder i vinter och höst, nu kommer de absolut snyggaste kläderna! 
Jeans - Gina tricot
Hunters - Nk, jackie (finns överallt)
Klocka- Guess
Tröja - A&F

+ Idag så börjar allting om.

Publicerad 2012-10-01 22:18:39 i , Vardag,


Hej allihopa! 
Jag heter Rebecca Novo, född 1997 och lever i Sveriges huvudstad Stockholm. 
Jag är en ganska vanlig tjej. Jag umgås med mina vänner, shoppar, tävlar och gör en massa annat kul som ni ska få läsa om nu! Jag skippar kallpratet och avslutar det här inlägget såhär. Vill ni veta någonting om mig så är det bara att lämna en kommentar så lovar jag att svara! Have a nice day.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela